Trimsalon Exalto

trimsters met liefde voor uw hondTrimshop Exalto,

Ik Lydia ben in 2005 begonnen met een klein winketje bij de trimsalon. Inmiddels groeien we steeds een beetje meer met alles wat met honden te maken heeft.

Een winkel voor hond en baas. U kunt natuurlijk terecht voor allerlei soorten vacht producten voor uw hond. Denk daarbij aan shampoo, luchtjes, kamen, borstels, ga zo maar door en daarbij met eventueel gelijk advies van de gediplomeerde honden trimsters. Er is ook van alles te koop van foto lijsten, lampen, armbanden, mokken, alles honden gerelateerd.

Ook zijn er manden, halsbanden, lijnen, voerbakken, jasjes, schoenen ( deze zijn er in verschillende soorten en maten ) te koop.

De meeste van onze spullen proberen we bij zoveel mogelijk van de kleinere groothandels te bestellen. Verkoop spullen hebben wij ook uit het buitenland zoals Duitsland, Frankrijk. Wij hebben nog wel spullen van de grotere bedrijven maar daar willen wij helemaal vanaf om het wat unieker te houden.

U kunt ook terecht voor Honden voeding & voedingsadvies zie het volgende stukje voor meer info.

Kom gerust is binnen lopen om een kijkje te nemen of voor vragen of advies.

Wij hebben geen webshop en ook kan er niets besteld worden online of in de winkel zelf, wij hebben alles eenmalig. Wij vinden het persoonlijk contact en advies ook erg belangrijk.

Hondenvoeding & voedingsadvies.

In 2018 ben ik begonnen met volgen van de opleiding tot hondenvoedingsdeskundige.

Hondenvoeding word steeds belangrijker voor ons en onze honden. We willen het beste voor onze honden en ze zijn gelukkig niet meer zomaar een hond, maar een deel van onze familie. Van alle dieren is de hond degene met de meest verschillende soorten rassen. Van Chihuahua tot Ierse Wolfshond, van jachthond tot gezelschapshond, enz. U begrijpt dat iedere hond zijn eigen behoeftes heeft wat voeding betreft.

Vanaf 25 mei 2019 zijn wij van start gegaan met het verkopen van hondenvoeding en het geven van consulten. Dit doe ik samen met Petra die jaren gewerkt heeft als paraveterinair-dierenartsassistente. Petra is dan ook echt een aanwinst voor onze winkel met al haar kennis en ervaring.

Tegenwoordig is er van alles te vinden op internet, verschillende forums of op facebook over voeding en heeft iedereen een mening. Maar wat klopt er nu en waar doet u nou eigenlijk wijs aan? Graanvrij? of veroorzaakt graanvrij voer juist voor hartfalen? vers vlees mag ik dat mengen met brokken? hoe zit het met krokante brokken en geperste brokken? Ziet u door de bomen het bos niet meer of heeft uw hond klachten, vachtproblemen, slechte ontlasting, jeuk, allergie, overgewicht? Wilt u dat er eens goed naar de voeding of een andere voeding word gekeken? Dan kunt u dus bij ons terecht.  We kijken wat erbij u en uw hond past dus van vers vlees, brokken, geperst, blik en ook wat er past in uw budget.

Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste voeding voor uw hond!

Consult :

Voor wij met u in gesprek gaan, krijgt u een vragenlijst mee die u invult en ruim voor de afspraak met eventuele bijlagen, toevoegingen of verslagen inlevert of mailt.

Wij kijken naar de gehele hond, checken de hond op meerdere punten, en kijken wat er in jullie leven past.

U kunt kiezen uit twee consulten (tijdsduur ligt wel aan uw vraag en/of de klachten.)

30 min, met een telefonische kort controleafspraak  €30,-.

60 min, met een controleafspraak €60,-

Tijdens het consult zouden wij u het advies kunnen geven om eerst met uw hond naar de dierenarts te gaan. Dit i.v.m. eventuele niet voedingsgerelateerde klachten. Hierna kunnen wij het consult hervatten en met het verslag van uw dierenarts een plan van aanpak maken. In dit geval komt het het vervolg gesprek te vervallen.

U krijgt van ons na het gesprek per mail het behandelplan.


Trimsalon, Hondenvoeding & Voedingsadvies, EXALTO

maandag
10:0015:00
dinsdag
9:0018:00
woensdag
9:0018:00
donderdag
9:0018:00
vrijdag
9:0018:00
zaterdag
10:0015:00
voor afspraken en consulten 010-5920317