Trimsalon Exalto

trimsters met liefde voor uw hondTrimshop Exalto,

Ik Lydia ben in 2005 begonnen met een klein winketje bij de trimsalon. Inmiddels groeien we steeds een beetje meer met alles wat met honden te maken heeft.

Een winkel voor hond en baas. U kunt natuurlijk terecht voor allerlei soorten vacht producten voor uw hond. Denk daarbij aan shampoo, luchtjes, kamen, borstels, ga zo maar door en daarbij met eventueel gelijk advies van de gediplomeerde honden trimsters. Er is ook van alles te koop van foto lijsten, lampen, armbanden, mokken, alles honden gerelateerd.

Ook zijn er manden, halsbanden, lijnen, voerbakken, jasjes, schoenen ( deze zijn er in verschillende soorten en maten ) te koop.

De meeste van onze spullen proberen we bij zoveel mogelijk van de kleinere groothandels te bestellen. Verkoop spullen hebben wij ook uit het buitenland zoals Duitsland, Frankrijk. Wij hebben nog wel spullen van de grotere bedrijven maar daar willen wij helemaal vanaf om het wat unieker te houden.

Kom gerust is binnen lopen om een kijkje te nemen of voor vragen of advies.

Wij hebben geen webshop en ook kan er niets besteld worden online of in de winkel zelf, wij hebben alles eenmalig. Wij vinden het persoonlijk contact en advies ook erg belangrijk.

Wij zijn gestopt met verkoop van voeding en het geven van consulten.