Trimsalon Exalto

trimsters met liefde voor uw hond
Wij hebben tijdelijk een klantenstop.

Voor mijn vaste klanten is het advies boek meerdere afspraken door.

Kijk voor informatie over Trimshop Exalto, Trimsalon Exalto ook op http://www.trimsalonexalto.nl/

Hallo allemaal,

Ik ben Lydia, ben 38 jaar en heb sinds 11 maart 2005 mijn eigen trimsalon met winkel genaamd Trimshop Exalto en vanaf 2019 ook Hondenvoeding & Voedingsadvies. 

Ik trek meer tijd uit dan dat ik nodig heb om de hond in het juiste model te zetten. Dit omdat ik graag een band opbouw met de honden die ik op tafel heb en wil het hun zoveel mogelijk naar hun zin maken. Met rust, geduld en liefde komen wij ver, alles gaat zoveel mogelijk op het gemak en voor het welzijn van de hond.

Het belangrijkste is voor mij de honden en hun welzijn.Wij doen er echt alles aan om de hond op zijn gemak te stellen om zoveel mogelijk stress te voorkomen, staan veel te kletsen tegen de honden. Geluk is dat ik ook van mijzelf uit een bepaalde invloed heb op de honden, hun lichaamstaal goed kan lezen en er op in kan spelen. Daarom kunnen wij goed overweg met honden met gedragsproblemen en proberen altijd een oplossing te zoeken voor hond en baas!

Bij ons mag je voor sommige dingen gratis binnen lopen omdat wij het welzijn van de hond voor ogen hebben al komen jullie 10x langs voor een klit die je er niet uit krijgt!!  Wel bij voorkeur op de woensdag of donderdag/gratis inloop avond ( zie tab inloopavond ) zodat we overdag meer tijd hebben voor de afspraken! of kom op die avond zelf kammen onder begeleiding ook omdat de hond dan makkelijker blijft staan en zo uit de klit blijft! Kan zo nog uren door gaan wat ik over heb om de hond en u zo goed mogelijk te helpen en te ondersteunen!

Ik ben 2003 geslaagd voor mijn trim diploma in Barneveld. Voor ik mijn eigen zaak ben begonnen heb ik bij een trimsalon stage gelopen en daar ruim 3 jaar in dienstverband gewerkt.

Daarvoor heb ik de opleiding dierenverzorging met onderneming gedaan en heb deze behaald in 2002. Tijdens mijn opleidingen heb ik ook gewerkt bij een dierenpension, vanaf mijn 16e tot ongeveer mijn 21e, tussen de honden.

In 2015 heb ik mijn diploma behaald voor paraveterinair- dierenartsassistente ook in Barneveld. Ik ben de opleiding gaan doen omdat ik vind dat je als trimster ook moet blijven leren en niet alleen op het trim gebied maar aan alle kanten om je klanten, hond of mens, zoveel mogelijk te blijven ondersteunen en adviseren.

In de 18 jaar als trimster heb ik verschillende certificaten behaald voor het trim vak van verschillende rassen!  dus hou ik alles netjes bij.

Ik hoop in de toekomst nog de opleiding voor gedragstherapeut te gaan doen zodat ik jullie nog beter van dienst kan zijn. Maar eerst ga ik de opleiding tot voedingsdeskundigen doen en begin daarmee in september 2018.

Maar dat over diploma's en certificaten, zie hiernaast wat ik allemaal heb behaald.

Voor recensies over mijn werk verwijs ik u naar mijn facebook pagina hiernaast.

Ik doe ook lesgeven aan mbo leerlingen voor basis honden trimmen en ik word ingehuurd door het Edudelta College in Barendrecht. Wat moet je verstaan onder basis hondentrimmen: hoe was je een hond, welk materiaal gebruik je op welke vachten, wat voor vacht soorten zijn er en hoe zie je het verschil. Wij proberen in de lessen dus zoveel mogelijk verschillende vacht types(honden) te krijgen en daar gaan ze dan ook op werken. Ze leren een keer knippen, scheren en plukken. Er wordt duidelijk vermeld dat ze na deze paar lessen geen trimster zijn! zij moeten dan de opleiding hondentrimmen gaan doen en hun diploma behalen voordat ze als trimmer te werk mogen gaan.

De basis lessen die ik geef aan de leerlingen is echt alleen bedoeld voor mbo leerlingen die straks in pension/kennel/asiel of dierenwinkel gaan werken zodat ze dan weten welk materiaal bij welk vacht soort hoort en de klant beter kunnen adviseren.

Er komt echt wel meer bij kijken dan de meeste mensen verwachten.

Hoop dat jullie nu nog meer weten en vertrouwen hebben dat ik mijn vak en de honden versta.

 Groetjes Lydia

VOOR AFSPRAKEN OF INFORMATIE KUNT U BELLEN NAAR : 010-59 20 317 

 geopend van maandag t/m vrijdag.

Trimsalon behandelingen alleen op afspraak.