Trimsalon Exalto

trimsters met liefde voor uw hondWij hebben een klantenstop.

Voor mijn vaste klanten is het advies boek meerdere afspraken door.

Vanaf eind juli weer plek. U kunt wel op de wachtlijst geplaatst worden mocht er iemand afbellen. 

Agenda 2023 is binnen en er kan dus voor in 2023 afspraken gemaakt worden voor heel het jaar. Prijs verhoging 2023 gaat met 15% omhoog


 Wij zullen in het kort uitleggen hoe wij te werk gaan en de rest vind u onder de tabbladen. Klik voor tablet en telefoon op home of menu om alle tabbladen te zien.

 

Hallo Allemaal,

Welkom op onze site, wij vinden het leuk dat u een kijkje komt nemen. Het liefst hebben wij persoonlijk contact omdat dat toch altijd een betere indruk geeft wie, hoe wij zijn en hoe wij te werk gaan. We hopen u hier genoeg informatie te geven over ons en onze behandelwijze . Heeft u vragen kom gerust langs of bel ons.

Ik ben Lydia gediplomeerde trimsters, (Meer over mij en foto's van mijn werk zie de tabbladen Trimsalon Exalto hier boven.) .

Bij ons staan de honden voorop, zij zijn de klant.

Wij proberen met rust, liefde, geduld en een hoop van onze kennis de honden op hun gemak te stellen zodat we op de juiste manier de behandeling die bij het vacht-type past te kunnen toepassen.

Bij ons kunt u terecht met elke soort hond. Wij knippen, ontwollen en scheren naar u wens zover het mogelijk is. Het belang en het welzijn van de hond staat voor de wensen van de eigenaren! 

Let op wij nemen geen nieuwe ruwharige pluk honden meer aan.

Wij hebben graag persoonlijk contact met u dus kom gerust binnenlopen of bel ons.

Wij staan voor u en uw trouwe viervoeter klaar en bieden verschillende service om u te ondersteunen van het verzorgen van hun vacht. Kom gerust binnen lopen voor gratis nagels knippen, vacht advies, of andere vragen.

Groetjes Lydia

 


https://www.hondentrimsalon-info.nl/gebruikers/beheer.php